Je zwangerschap, bevalling en kraamtijd zijn achter de rug en je begint de nieuwe rol van het moederschap steeds meer vorm te geven. Lichaam en geest zijn nog herstellende maar je wilt je weer fit en energiek voelen zoals voor de zwangerschap.

Moeder&Baby Yoga is er voor (recent) bevallen mama’s om bij te dragen aan de balans in je veranderde lijf en leven met een baby. Doe mee om weer lekker fit te worden en tegelijkertijd versterk je op een leuke manier het contact met je kindje. Je neemt je baby dus gewoon lekker mee! Het is tijdens de les gewoon mogelijk om je baby te voeden of te verschonen. 

Geef een les Moeder&Baby yoga kado!

De cursus:
Je schrijft in voor 5 lessen van een uur. Het is geschikt voor moeders met baby’s vanaf 4 weken. Na een keizersnede wordt geadviseerd 6-8 weken na de geboorte te starten.

We starten met een opwarming, doen yoga-oefeningen zonder én met je baby. Elke les sluiten we af met een babymassage. We werken aan Spierversterking, rekken, strekken, en dit alles op een speelse manier samen met je baby. De spieren van je buik, rug, billen, benen en bekkenbodem krijgen extra aandacht en we sluiten de les af met een eindontspanning.

Natuurlijk drinken we ook een kop thee na de les. Hier hebben we de mogelijkheid ervaringen m.b.t. het moederschap met elkaar te delen. Waar we het over hebben is aan jullie.
Op deze manier kun je zowel lichamelijk als geestelijk weer krachtig én flexibel worden.

Praktisch:

  • Je betaalt € 65,00 voor 5 lessen. Of €15 per losse les. Tijdens schoolvakanties is er geen les
  • Je kunt meedoen tot je kindje gaat kruipen.
  • Je kunt starten vanaf 4 weken na je bevalling, later starten kan natuurlijk ook
  • Heb je een keizersnede gehad dan start je vanaf 6-8 weken na je bevalling
  • Mama & baby yoga is voor iedereen toegankelijk, ervaring met yoga is niet nodig.
  • Breng voor je kindje verzorgingsspullen, een handdoek/deken om op te liggen en een knuffel mee
  • Zelf trek je makkelijk zittende (rekbare) kleding aan
  • Sokken en een vest zijn fijn voor bij de eindontspanning. Yoga doe je op je blote voeten

Meld je hier direct aan voor een les