Strong Woman Challenge

Heb jij het afgelopen jaar de kantjes er vanaf gelopen? Ongezond gegeten, Veel gesnoept, eigenlijk te veel stil (binnen-) gezeten? Moet je nodig weer in beweging komen maar kan je maar niks vinden wat bij jou past?

Dan is Strong Woman iets voor jou!

Het afgelopen jaar was voor veel mensen anders dan andere jaren. Misschien was er weinig tijd om goed voor jezelf te zorgen of had het niet de prioriteit omdat je steeds moest meebewegen met veranderingen. Je bent wat aangekomen en eigenlijk voel je je niet zo fit. Vaak kan je daar met wat simpele aanpassingen wat aan veranderen maar die stap zetten, dat is niet altijd zo gemakkelijk. Wij helpen je die stap succesvol te zetten in het Strong Woman programma.

Wat deelnemers uit eerdere edities zeiden

Ik ben 15 kilo afgevallen en voel me stukken fitter

Mijn bloedwaardes zijn aanzienlijk verbeterd en ik heb meer energie

Ik slaap veel beter en wordt niet meer ‘s nachts wakker

Het heeft mij doen inzien dat ik toe was aan verandering en ik heb een nieuwe baan gevonden

Wat ga jij behalen met de Strong Woman Challenge?

Wat ga je doen

Strong Woman is een programma van 12 weken. Iedere week is er een bijeenkomst van 1,5 uur waarin verschillende onderwerpen aan bod komen en waarin je gaat trainen.

De training is speciaal afgestemd op vrouwen en is mee te doen voor iedereen. Je hoeft niet sportief te zijn om mee te kunnen doen maar ook als je al jaren intensief sport zal je hier je uitdaging vinden. Ook wanneer je rugklachten of andere blessures hebt kan je prima meedoen. Onze coach geeft iedereen de persoonlijke aandacht om jou mee vooruit te helpen.

Iedere bijeenkomst heeft een eigen onderwerp. Zo worden de nodige voedingsstoffen besproken, ademhaling, mindset, stress, houding. Het komt allemaal voorbij en is erop gericht om jou sterker en gezonder te maken. Wanneer je wilt afvallen zal de voedingscoach jou periodiek wegen om jou ook hierin te blijven stimuleren. Wordt je liever niet gewogen? Ook geen probleem.

Je krijgt van ons wekelijks huiswerk mee om zo ook thuis de lijn door te zetten. Natuurlijk krijg je onderling van de andere deelneemsters ook support. En samen sta je nog sterker!

Nog eens alles op een rij

Wat is het?

  • 12 weken lang coaching
  • Voeding, Mindset, Beweging, Ontspanning
  • Huiswerkopdrachten
  • Een onvergetelijke ervaring

Waar en wanneer?

  • Vanaf 2 februari 2021
  • 20:30-22:00
  • Jupiterweg, Dronten

Kosten:

  • Slechts 107 Euro voor het hele programma!

Meld je nu aan!