Trainen en leven met je hormooncyclus

Hey sportieve dames! Mijn naam is Lotte Bink-Voskes, ik ben cyclus coach en ik geef binnenkort een masterclass over de invloed van hormonen op sportprestaties.  Ben jij benieuwd waarom het de ene week lekker gaat en de andere week je niet vooruit lijkt te komen? Of ben je benieuwd hoe jij jouw sportprestaties kunt verbeteren door je hormonen in balans te brengen? Dan heb ik goed nieuws voor je! Tijdens deze masterclass leer je over de effecten van jouw hormonale cyclus, stress en je “happy hormonen” op jouw sportprestaties. En wist je dat jouw voeding en beweging echt grote invloed hebben op de balans van jouw hormonen? Door hier slim mee om te gaan, kun je jouw gezondheid enorm verbeteren. Deze ochtend mag je alles vragen en deel ik mijn kennis met jou over dit onderwerp.