Over ons

Over VitaalOVERAL

VitaalOveral is ontstaan vanuit een passie voor bewegen. Die passie was er bij Natalie altijd al (Zij riep op haar 11e al dat ze een sportschool zou beginnen) en die wil ze overbrengen op anderen. De gedachte is vanaf het begin al geweest dat iedereen mee kan doen met sporten. Kan je een arm niet gebruiken, dan kan je been wat meer doen vandaag. Gaat hardlopen niet, dan kan je wandelen. Daarnaast is fun een belangrijke factor. Bewegen mag ook gewoon leuk en speels zijn. Uiteindelijk is dat wat we doen. Lekker buitenspelen!

Natalie

Als liefhebber van sport en bewegen vind ik het heerlijk om mensen blij te zien worden van bewegen. VitaalOveral is ontstaan uit passie voor sport en gezondheid met als doel sporten laagdrempelig te maken. Leuk voor iedereen. 

Ik heb gewerkt in verschillende branches van gezondheid van oefentherapeut tot gezondheidswetenschapper/ onderzoeker. Maar niks was zo leuk als dit!

Je kan bij mij meedoen met de VitaalEasy, VitaalMommy, yoga en bootcamp trainingen. Ik ben pre- en postnataal fitness expert en kan jou helpen in alle fases van zwangerschap.

Kom ook ervaren dat sport ook leuk kan zijn en doe een keertje mee met mij.

Naemi

Ik ben naast peuter/bso juf ook mama en bonusmama.  Na een paar tropische jaren was het weer tijd om voor mezelf te zorgen. Toen ik dit deed ontdekte ik dat sporten en gezonde voeding mijn leven nog meer energie gaven.

Ik word blij van sporten! 

Toen ik de kans kreeg om de opleiding tot bootcamp instructrice te gaan doen greep ik deze dan ook met beide handen aan. Zien sporten doet sporten. En mijn energie, positieve vibes met jou mogen delen brengt mij alleen bij het idee al een lach op mijn gezicht. 

Mijn wens is dat een ieder naar huis gaat en zegt ‘ik heb een leuk uur gehad en toevallig ook nog gesport’ dit met uiteindelijk de gewenste resultaten — fitter worden- sterker worden- afslanken.. maakt het een waanzinnig compleet plaatje.  Jou daarmee mogen motiveren en stimuleren is iets waar ik oprecht naar uit kijk! 

Noelle

Deze vlotte meid is in opleiding tot leefstijlcoach. Ze is super creatief met leuke sportieve spellen. Ze maakt de bootcamp trainingen uitdagend en speels.

Je kan met haar door het bos rennen met de bootcamptraining en ze geeft bootcamp en Fitboksen in het Noaberpark in Biddinghuizen.

 

 

 

 

 

 

Linda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kirsten

Ik ben Kirsten Faber, 31 jaar oud, geboren en getogen in Biddinghuizen. Na vijf jaar elders te hebben gewoond, ben ik nu alweer vijf jaar terug in mijn geboortedorp.

Ik heb mijn opleiding gevolgd in Fashion Design/Styling en Fashion Product Management, en werk al geruime tijd als Product Developer in de textielbranche.

Onlangs heb ik een Yin Yoga opleiding afgerond, wat ik ontzettend leuk vond. In juli begin ik met de vervolgopleiding en ik kijk er nu al naar uit!

 

 

 

Joia

Joia geeft Outdoor trainingen bij VitaalOveral. Bootcamp, Fitboksen en Stronger. Zij werkt ook als bewegingsagoog in Harderwijk en geeft judo lessen aan kinderen.