Het team

Naemi

Ik ben naast peuter/bso juf ook mama en bonusmama.  Na een paar tropische jaren was het weer tijd om voor mezelf te zorgen. Toen ik dit deed ontdekte ik dat sporten en gezonde voeding mijn leven nog meer energie gaven.

Ik word blij van sporten! 

Toen ik de kans kreeg om de opleiding tot bootcamp instructrice te gaan doen greep ik deze dan ook met beide handen aan. Zien sporten doet sporten. En mijn energie, positieve vibes met jou mogen delen brengt mij alleen bij het idee al een lach op mijn gezicht. 

Mijn wens is dat een ieder naar huis gaat en zegt ‘ik heb een leuk uur gehad en toevallig ook nog gesport’ dit met uiteindelijk de gewenste resultaten — fitter worden- sterker worden- afslanken.. maakt het een waanzinnig compleet plaatje.  Jou daarmee mogen motiveren en stimuleren is iets waar ik oprecht naar uit kijk! 

 

Gaby-Claire 

Deze knappert is een alleskunner op het gebied van sport en bewegen. Voor VitaalOveral verzorgt ze Yoga lessen. Ze is gepassioneerd over haar vak als yoga docent en personal trainer.  Haar yogalessen zijn zowel zwaar als heerlijk ontspannen. Moeilijk voor te stellen? Kom eens bij haar meedoen.

Jan

Sportief op alle vlakken. Dat is Jan. Altijd in de weer met sport. De bootcamp trainingen van Jan zijn pittig en uitdagend op gebied van kracht en conditie. Kan jij hem bijhouden? Kom het eens proberen op woensdagavond.

Noelle

Deze vlotte meid is in opleiding tot leefstijlcoach en loopt mee in de lessen van VitaalOveral. Ze is super creatief met leuke sportieve spellen. Ze maakt de bootcamp trainingen uitdagend en speels. 

Van haar gaan we nog veel zien de komende jaren

Natalie

Als liefhebber van sport en bewegen vind ik het heerlijk om mensen blij te zien worden van bewegen. VitaalOveral is ontstaan uit passie voor sport en gezondheid met als doel sporten laagdrempelig te maken. Leuk voor iedereen. 

Ik heb gewerkt in verschillende branches van gezondheid van oefentherapeut tot gezondheidswetenschapper/ onderzoeker. Maar niks was zo leuk als dit!

Je kan bij mij meedoen met de VitaalEasy, VitaalMommy, yoga en bootcamp trainingen. Ook met afvallen help ik je graag.

Kom ook ervaren dat sport ook leuk kan zijn en doe een keertje mee met haar.