Het team

Gaby-Claire 

Deze knappert is een alleskunner op het gebied van sport en bewegen. Voor VitaalOveral verzorgt ze Yoga lessen. Ze is gepassioneerd over haar vak als yoga docent en personal trainer.  Haar yogalessen zijn zowel zwaar als heerlijk ontspannen. Moeilijk voor te stellen? Kom eens bij haar meedoen.

Jan

Sportief op alle vlakken. Dat is Jan. Altijd in de weer met sport. De bootcamp trainingen van Jan zijn pittig en uitdagend op gebied van kracht en conditie. Kan jij hem bijhouden? Kom het eens proberen op woensdagavond.

Noelle

Deze vlotte meid is in opleiding tot leefstijlcoach en loopt mee in de lessen van VitaalOveral. Ze is super creatief met leuke sportieve spellen. Ze maakt de bootcamp trainingen uitdagend en speels. 

Van haar gaan we nog veel zien de komende jaren

Natalie

Als liefhebber van sport en bewegen heeft zij VitaalOveral opgericht met als doel sporten laagdrempelig te maken. Leuk voor iedereen. 

Je kan bij Natalie meedoen met de VitaalEasy, VitaalMommy, yoga en bootcamp trainingen. Kom ook ervaren dat sport ook leuk kan zijn en doe een keertje mee met haar.