Naemi

Ik ben naast peuter/bso juf ook mama en bonusmama.  Na een paar tropische jaren was het weer tijd om voor mezelf te zorgen. Toen ik dit deed ontdekte ik dat sporten en gezonde voeding mijn leven nog meer energie gaven.

Ik word blij van sporten! 

Toen ik de kans kreeg om de opleiding tot bootcamp instructrice te gaan doen greep ik deze dan ook met beide handen aan. Zien sporten doet sporten. En mijn energie, positieve vibes met jou mogen delen brengt mij alleen bij het idee al een lach op mijn gezicht. 

Mijn wens is dat een ieder naar huis gaat en zegt ‘ik heb een leuk uur gehad en toevallig ook nog gesport’ dit met uiteindelijk de gewenste resultaten — fitter worden- sterker worden- afslanken.. maakt het een waanzinnig compleet plaatje.  Jou daarmee mogen motiveren en stimuleren is iets waar ik oprecht naar uit kijk! 

 

Noelle

Deze vlotte meid is in opleiding tot leefstijlcoach. Ze is super creatief met leuke sportieve spellen. Ze maakt de bootcamp trainingen uitdagend en speels. 

Op dinsdag kan je met haar door het bos rennen met de bootcamptraining en op woensdag geeft ze bootcamp en Fitboksen in het Noaberpark in Biddinghuizen

Natalie

Als liefhebber van sport en bewegen vind ik het heerlijk om mensen blij te zien worden van bewegen. VitaalOveral is ontstaan uit passie voor sport en gezondheid met als doel sporten laagdrempelig te maken. Leuk voor iedereen. 

Ik heb gewerkt in verschillende branches van gezondheid van oefentherapeut tot gezondheidswetenschapper/ onderzoeker. Maar niks was zo leuk als dit!

Je kan bij mij meedoen met de VitaalEasy, VitaalMommy, yoga en bootcamp trainingen. Ik ben pre- en postnataal fitness expert en kan jou helpen in alle fases van zwangerschap.

Kom ook ervaren dat sport ook leuk kan zijn en doe een keertje mee met mij.

 

Ramona

Linda