Je kan dagelijks meedoen met onze outdoor trainingen. Deze trainingen zijn voor jong en oud, sportief en minder sportief. Ook voor jou is er een leuke activiteit op ons lesrooster.

VitaalEasy

Buitensporten op jouw manier! Lekker het bos in. Wandelen, of hardlopen als jij dat wilt. Onderweg doen we oefeningen op kracht, flexibiliteit, balans, ademhaling en uithoudingsvermogen. De oefeningen worden altijd op verschillende niveau’s aangeboden waardoor je altijd alles kan meedoen. 

Deze les is geschikt voor iedereen en wordt gegeven in Dronten en Biddinghuizen.

 

 

 

Vief&Vitaal

Deze les is speciaal voor de senioren. Daar verbinden we geen leeftijd aan. Als je het leuk vindt doe je mee. In het dorpsbos van Biddinghuizen trainen we op kracht, balans en uithoudingsvermogen. En wees niet bang voor de kou en regen. Gek genoeg is het meestal droog (dat is echt waar).

Maandagmiddag in Biddinghuizen.

 

 

Bootcamp

Een lekker intensieve training waar gebruik wordt gemaakt van materialen zoals touwen, banden en gewichten en alles wat we verder onderweg tegen komen. Je werkt in spelvorm aan conditie en kracht. Deze training is geschikt voor iedereen die niet bang is voor een druppeltje zweet (of regen).

Deze training kan je meedoen in Biddinghuizen, Swifterbant en Dronten.

 

 

Fitboksen

Leer technieken uit kickboksen, werk aan je conditie en word sterker. In deze outdoortraining zit het allemaal.

Een combinatie van conditie, kracht, techniek en spel. Altijd weer anders.

Woensdag in Biddinghuizen

 

 

Stronger

Een buitentraining met kettebells, waterzak, touw, banden en alles wat jouw helpt om sterker en fitter te worden. Ook leuk: Kinderen mogen meekomen. Voor hen is er een speelhoek en vele actieve spellen binnen.

Vrijdag 9:00 in Dronten

Woensdag 9:00 in Biddinghuizen

PowerMama

Speciaal voor de mama’s en de mama’s van de toekomst. Ben je zwanger of net bevallen? Juist nu is sporten belangrijk. Voor jou, en je ongeboren kindje. Het beschermd je tegen pijntjes, helpt je bij de bevalling en bevorderd het herstel. 

Deze training kan je meedoen in Biddinghuizen en Dronten

 

Mountainbiken

Ga met je vrienden, collega’s of familie fietsen door de bossen.

Onze mountainbike specialist Joep neemt jullie mee en leert je onderweg alles om het terrein snel en handig over te komen.

De clinics duren tussen 2,5 en 3 uur en zijn mee te doen vanaf 3 personen.

Mail voor meer informatie naar info@vitaaloveral.nl