StrongMommy

‘Strong Moms rule the world’ maar soms moet je het als moeder even met wat minder energie doen. Dan is het fijn om te weten dat je zelf al veel kan doen om je energie een beetje op peil te houden.

Leefstijl tijdens en na de zwangerschap
Het Strong Mommy programma helpt vrouwen rondom het moederschap. De hele achtbaan van hormonen kan je leven en gezondheid behoorlijk op zijn kop zetten.

Het Strong Mommy programma geeft jou ondersteuning bij de keuzes over voeding en beweging in de eerste maanden na de zwangerschap. Je bent bewust met jouw gezondheid en die van jouw kindje bezig. Voor een goede en gezonde start van het moederschap en het leven van jouw kindje.

Na de zwangerschap kunnen er vragen komen als:  Hoe raak ik die kilo’s kwijt? Waarom voel ik mij zo eenzaam? Mag ik alweer sporten? Tijdens het StrongMommy 1-op-1 programma leer je alles over een goed herstel na de zwangerschap. In 5 ontmoetingen weet jij precies wat je kan doen om je energiek te voelen, de gebroken nachten te dragen en de zwangerschapskilo’s te verliezen.

De onderwerpen die aan bod komen:

  1. Voeding– welke voeding draagt bij aan een goed herstel? Hoe zorg je ervoor dat jij en je kindje (bij borstvoeding) de juiste voedingsstoffen binnen krijgen?
  2. De buik- en bekkenbodem– Hoe zorg je voor een goed herstel van de buik- en bekkenbodemspieren?
  3. Dagplanning en ontspanning– Hoe vind je een goed ritme in je dag samen met je kindje? Je wil graag goed voor je kindje zorgen maar ook tijd voor jezelf.
  4. Starten met sporten- Hoe begin je weer met sport? Wat mag je doen en op welke volgorde? Samen maken we een programma om weer in vorm te komen.
  5. Je Mama Goeroe Plan– Word een echte Strong Mommy met je eigen Mama Goeroe Plan. Hoe ziet jouw ideale leven in deze situatie eruit en hoe kan jij dat op een praktische manier verwezenlijken?

Wat krijg je?

  • 5 weken lang persoonlijke begeleiding
  • 1 uur per week een coach bij jou aan huis of in ons centrum in Dronten
  • Een werkboek vol opdrachten, tips en leuke weetjes.
  • Een geweldige start van het moederschap

Dit alles voor slechts 287 Euro.

Deelname is mogelijk vanaf week 4 na de bevalling. Meld jij je aan voor de bevalling? Dan ontvang je van ons al een mooi werkboek voor de eerste dagen na de geboorte met daarin tips en oefeningen voor een spoedig herstel en een ontspannen start.

Dit leefstijlprogramma voor moeders wordt gegeven in Dronten, Biddinghuizen en Zeewolde. Natuurlijk komen wij ook bij jou aan huis zodat jij nog heerlijk kan genieten van jouw verlof samen met je kindje.