StrongMommy

‘Strong Moms rule the world’ maar soms moet je het als moeder even met wat minder energie doen. Dan is het fijn om te weten dat je zelf al veel kan doen om je energie een beetje op peil te houden.

Leefstijl Tijdens en na de zwangerschap
Strong Mommy begeleidt dames rondom het moederschap. De hele achtbaan van hormonen kan je leven en gezondheid behoorlijk op zijn kop zetten. Het Strong Mommy groeps programma geeft jou ondersteuning bij de keuzes over voeding en beweging tijdens- en na de zwangerschap. Je bent bewust met jouw gezondheid en die van jouw kindje bezig. Voor een goede en gezonde start van het moederschap en het leven van jouw kindje. Je leert andere dames kennen in dezelfde fase van de zwangerschap. Fijn om elkaar te kunnen ondersteunen in deze nieuwe levensfase.

Zwangerschapsbootcamp Biddinghuizen en Dronten
Zwangerschaps Bootcamp

Na de zwangerschap kunnen er vragen komen als:  Hoe raak ik die kilo’s kwijt? Waarom voel ik mij zo eenzaam? Mag ik alweer sporten? Tijdens het StrongMommy 1-op-1 programma leer je alles over een goed herstel na de zwangerschap. In 5 ontmoetingen weet jij precies wat je kan doen om je energiek te voelen, de gebroken nachten te dragen en de zwangerschapskilo’s te verliezen.

Het VitaalMommy 1-op-1 programma geeft jou alle vertrouwen in de zwangerschap en bevalling. Je voorkomt de meest voorkomende zwangerschapskwalen en bereid jezelf optimaal voor op het moederschap. 

Deze leefstijlprogramma’s voor moeders worden gegeven in Biddinghuizen en Dronten.