ZwangerFit®

Voor meer fitheid en spierkracht die langer wordt behouden. 

ZwangerFit® is een cursus voor de zwangere vrouw en de pas bevallen vrouw en haar partner. In deze vernieuwde cursus werken we volgens de laatste inzichten over bekkenpijn en de kennis van de bekkenbodem(dys)functies. Dit wordt aangeboden in een goed onderbouwt trainingsprogramma. Daarbij gaan wij ook in op de invloed van voeding en ademhaling op de zwangerschap.

Je kan al vanaf de 16e week van je zwangerschap tot aan de bevalling meedoen met ZwangerFit® in Dronten. Voordeel hiervan is dat de fitheid en spierkracht van alle spieren langer behouden blijft en er al relatief vroeg in de zwangerschap preventief getraind kan worden met bekken- en bekkenbodemspieren wat de bevalling en het herstel ten goede komen. Ook krijg je op deze manier al in een vroeg stadium van de zwangerschap advies over bekken en bekkenbodem.

Deze cursus wordt gegeven door Pascale van Uitert, geregistreerd bekkenfysiotherapeut en Natalie Willems, Gespecialiseerd trainer bij zwangerschap in Dronten en Biddinghuizen.

Geef je hier op voor de nieuwe serie ZwangerFit®. De nieuwe serie start op woensdag 17 april 2024. Geef je op voor deze datum en je wordt automatisch ingepland voor de hele reeks.

Complete cursus

 De volgende cursus core-restore (na de zwangerschap) start op: op 1 mei 2024 (4 lessen)

De volgende ZwangerFit® start op 17 april 2024  (7 lessen)

 In totaal zijn er 7 lessen in de Prenatale cursus en 4 lessen in de postnatale cursus. De lessen vinden om de week plaats op Jupiterweg 20 in Dronten

Kosten voor de prenatale cursus zijn 167 Euro. Voor de Postnatale cursus 87 Euro. Deze kan je vaak deels terug halen bij de zorgverzekeraar.