Zwangerschapscursus in Dronten en Biddinghuizen
Wij geven alle moeders een gezonde zwangerschap
en een spoedig herstel

Het centrum voor sport en zwangerschap in Dronten in Biddinghuizen. Bij onze pre- en postnatale fitness experts kan je terecht voor:

 • In- en outdoor training-Powermama
 • Zwangerschapsyoga
 • Complete zwangerschapscursus, ZwangerFit
 • Herstellen na de zwangerschap met Core-restore
 • Starten met hardlopen na de zwangerschap
 • Zwangerschapsmassage

Scroll naar beneden voor onze uitgebreide en voordelige pakketten.

Het PowerMama programma  wordt (deels) vergoed door veel zorgverzekeraars

Kijk hier welke verzekeringen zwangerschapscursus vergoeden.

Voor 327 Euro kan je de hele zwangerschap onbeperkt meesporten met onze speciale zwangerschapslessen. Check meteen bij de verzekering hoeveel jij vergoed krijgt!

Wij bieden een compleet pakket tijdens- en ook na de zwangerschap. Outdoor training/PowerMama, zwangerschapsyoga, zwangerschapsmassage, een complete zwangerschap- en bevallingscursus en het ZwangerFit® herstelprogramma. Wij hebben niet alleen kennis van bewegen tijdens de zwangerschap, wij zijn gespecialiseerd in sport en voeding rondom de zwangerschap. Boek meteen een proefles naar keuze om dit te ervaren.

Wil jij na de kennismaking graag zelfstandig verder? Dat kan met ons online Strong Mommy programma!

Leer alles over eten tijdens de zwangerschap – Oefen op een sterke houding – Train je bekkenbodem en buik – Oefen een goede ademhaling voor tijdens de bevalling – Een herstelprogramma voor de eerste weken na de bevalling

Strippenkaarten

Train mee op maandag en vrijdag met de in- en outdoor PowerMama training.  Een reeks van 10 trainingen- 129 Euro- die je zo vaak kan herhalen als je maar wilt.  

Volg de volledige training ZwangerFit. 7 lessen verdeeld over 14 weken. Kijk hier wanneer de volgende cursus start. Deelname is 167 Euro voor de hele cursus.

Liever wat rustiger aan? Dan is zwangerschapsyoga wat voor jou. Voor een strippenkaart van 10 keer betaal je 129 Euro.

Wil niet kiezen maar gewoon alles kunnen doen? Scroll dan naar beneden.

Compleet StrongMom Programma

€307

Train tot aan je bevalling (maximaal 7 maanden lang) met ons mee zo vaak als je wilt, in de PowerMama en zwangerschapsyoga lessen. 

StrongMommy Training

StrongMom de Luxe

€577

Train tot aan je bevalling met ons mee zo vaak als je wilt met PowerMama, zwangerschapsyoga en krijg toegang tot het online Strong Mommy programma vol oefeningen en tips. Krijg een heerlijke zwangerschapsmassage, en doe mee met ZwangerFit. Een optimale voorbereiding op jouw bevalling.

Na de zwangerschap doe je mee met 10 lessen Moeder&Baby yoga, Core-restore of PowerMama  (naar eigen  keuze) om weer helemaal te herstellen.

Hoe kom je fit de zwangerschap door?

Om lichamelijke klachten te voorkomen en goed te herstellen na de zwangerschap:

 • Eet je gezond
 • Houd je het lichaam sterk
 • Vind je de juiste ontspanning
 • Bereid je je voor op de bevalling
 • Weet je wat je kan doen om snel te herstellen

Wat anderen over ons zeggen

Lieneke: ‘Afgelopen week een zwangerschapsmassage bij VO gehad. Echt een aanrader! Je ligt heerlijk comfortabel op een aangepaste tafel. Natalie stemt persoonlijk af wat je nodig hebt en na afloop was ik compleet ontspannen. Geen overbodige luxe, maar een echte opknapper voor je zwangere lijf.

Ook volg ik twee keer per week de zwangerschapslessen bij VO. Heerlijk in de buitenlucht, met de juiste persoonlijke aandacht en oefeningen afgestemd op je kunnen tijdens de zwagerschap. Gewoon lekker sporten met juiste combinatie tussen je eigen grens en uitdaging om lekker fit je zwangerschap door te gaan.’

Marieke: ‘Al ruim twee jaar sport ik bij VitaalOveral. Eerst in de vitaalmommy groep, waar ik met veel dank aan Natalie op prettige en gezellige manier weer fit werd na een (pittige) zwangerschap en bevalling. Heel fijne begeleiding, Natalie is altijd enthousiast en kan alle oefeningen zo aanpassen dat iedereen op eigen niveau mee kan doen. Dus daarna ben ik lekker doorgegaan met de gewone bootcamp bij Natalie.

Inmiddels weer zwanger en een paar keer een zwangerschapsmassage gehad, manmanman (vrouwvrouwvrouw eigenlijk), wat een aanrader! Na die massage voelt m’n lijf weer ineens weer alsof ik even niet vol in het laatste trimester zit ;-). Dus zoek je een pauze knop voor de fysieke laatste-trimester-ongemakken: boeken bij Natalie!’

Stefanie: ‘Geeft goede begeleiding bij sporten na je bevalling. Er is veel gezelligheid daardoor is sporten een stuk leuker.’

Rianne: ‘Echt een aanrader de mommyfit lessen. Gedurende mijn zwangerschap tot 41+ weken gesport. Elke les is weer uitdagend, niet alleen qua inhoud, maar ook qua locatie (bijvoorbeeld in het water bij Bremerbaai toen het zo warm was). Ik heb dus hele goede ervaringen met Natalie. Ik ben ervan overtuigd dat mede door het sporten, ik een prima bevalling heb gehad met een super snel herstel (na 10 dagen alweer op de fiets). Dus wil je lekker sporten en actief blijven tijdens (en na) je zwangerschap, dan zijn de mommyfit lessen zeker een aanrader (er is ook nog aandacht voor bekkenbodemoefeningen)’

 

 

 

Na de zwangerschap wil je weer snel terug naar je eigen sport. Met hardlopen kan je het beste nog even wachten tot je (minimaal!) 6-8 maanden verder bent als moeder. Daarna kan je het rustig weer proberen op te pakken.