Wij geven alle moeders een gezonde zwangerschap
en een spoedig herstel

Wij bieden een compleet pakket tijdens- en ook na de zwangerschap. Outdoor training, zwangerschapsyoga, zwangerschapsmassage, bevallingscursus en het ZwangerFit® herstelprogramma. Wij hebben niet alleen kennis van bewegen tijdens de zwangerschap, wij zijn gespecialiseerd in sport en voeding rondom de zwangerschap. Boek meteen een proefles naar keuze om dit te ervaren.

Hoe kom je fit de zwangerschap door?

Om lichamelijke klachten te voorkomen en goed te herstellen na de zwangerschap:

  • Eet je gezond
  • Houd je het lichaam sterk
  • Vind je de juiste ontspanning
  • Bereid je je voor op de bevalling
  • Weet je wat je kan doen om snel te herstellen

Voor wie?

Deze kennismaking is voor alle vrouwen die bewust aan de gezondheid van zichzelf en hun (ongeboren-)kindje willen werken.
In een half uur weet je wat jij kan doen om de zwangerschap in optimale gezondheid door te maken en hoe je een spoedig herstel bevorderd na de bevalling.

Gratis proefles en kennismaking

  • Maak kennis met ons in een kennismakingsgesprek
  • Wij vertellen wat we voor jou en je kindje kunnen doen
  • Doe een proefles mee in een van onze zwangerschapsgroepen

Wil jij na de kennismaking graag zelfstandig verder? Dat kan met ons online Strong Mommy programma!

Leer alles over eten tijdens de zwangerschap – Oefen op een sterke houding – Train je bekkenbodem en buik – Oefen een goede ademhaling voor tijdens de bevalling – Een herstelprogramma voor de eerste weken na de bevalling

Onbeperkt sporten tot de bevalling

€250

Train tot aan je bevalling met ons mee zo vaak als je wilt. Je kan deelnemen aan onze VitaalMommy-outdoor training en PowerMama. Daarbij krijg je toegang tot het online Strong Mommy programma vol oefeningen en tips die je kan gebruiken tijdens en na de zwangerschap

Compleet Strong Mommy Programma

€327

Train tot aan je bevalling met ons mee zo vaak als je wilt, krijg toegang tot het online Strong Mommy programma vol oefeningen en tips en krijg een heerlijke zwangerschapsmassage om vocht af te drijven en de vermoeide rug en benen te verwennen.

Na de zwangerschap kom je nog een keer bij ons terug voor een personal training waarbij we kijken hoe jij er fysiek voor staat en wat jij nu kan doen om goed en snel te herstellen. 

StrongMommy Training

Strong Mommy de luxe

€617

Train tot aan je bevalling met ons mee zo vaak als je wilt, krijg toegang tot het online Strong Mommy programma vol oefeningen en tips en krijg een heerlijke zwangerschapsmassage.

Na de zwangerschap doe je mee met het 1-op-1 herstelprogramma inclusief personal training en voedingsadvies zodat jij weer je oude zelf kan zijn.