Waarom VitaalOveral?

VitaalOveral is niet ontstaan na een marketing onderzoek. Ik wist niet eens of er wel behoefte zou zijn aan mijn activiteiten. Het is ontstaan uit passie. Passie voor bewegen, gezondheid en inmiddels ook passie voor ons mooie dorp.

In 2016 begon VitaalOveral met een lesje bootcamp op maandagavond en woensdagochtend. Soms leek het meer op personal training. Maar terug kijkend was het een fijne start van wat nu de gezelligste mobiele sportschool van de omgeving is!

Mobiele sportschool ja. Want we sporten OVERAL. Het liefste buiten want dat is in veel gevallen gezonder maar sommige vormen van bewegen hebben toch een warme ruimte nodig in de winter. Dan gaan we naar binnen. We werken in opdracht van bedrijven en scholen en we hebben een mooi gevuld rooster met beweegvormen voor IEDEREEN.

Bij de start van VitaalOveral ambieerde ik vooral een plek waar mensen zich veilig voelen om te bewegen binnen de eigen mogelijkheden. Zonder af te meten aan andere mensen. Zonder te voldoen aan de #Fitgirl norm. Een plek waar je voor je plezier naartoe gaat en met een lach weer naar huis.

Nu, 3 jaar later, kan ik zeggen dat we op de goede weg zijn. Op zowel het gebied van personal training als in de groepstrainingen hebben we voor iedereen wat te bieden. Wil je hard gaan? Dan kan je wel 4 keer per week meedoen met bootcamp. Wil je wel buiten bewegen maar hoeft het geen uitputtingsslag te zijn? Doe dan mee met Slow Sports op zaterdagochtend. Een heerlijke wandeling door de natuur met aandacht voor kracht, lenigheid en conditie.

Voor de senioren is er Vief&Vitaal. Een uur trainen met verschillende materialen. Altijd op kracht, conditie, lenigheid en balans en op ieder niveau mee te doen.

Voor de zwangeren is er VitaalMommy Outdoor een echte bootcamp voor zwangeren en voor vrouwen die net zijn bevallen. Speciaal voor deze groep zijn ook de 1-op-1 trainingen van StrongMommy ontwikkeld. Deze training helpt je om in optimale gezondheid door de zwangerschap te gaan en op een prettige manier te ontzwangeren.

Dan is er nog een variatie van yoga lessen. Vinyasa Flow, Yin Yoga, zwangerschapsyoga en Kinderyoga. Deze lessen zijn binnen. In de zomer gaan we ook graag naar het Noaberpark of naar Hanneke’s pluktuin.

Bewegen is belangrijk. Voor iedereen. En juist wanneer er beperkingen zijn is het belangrijk om binnen de mogelijkheden te blijven bewegen. Iedereen in beweging brengen. Dat is mijn doel. Mijn passie. Wil je weten welke vorm van bewegen bij jou past? Maak gerust een afspraak voor een kennismaking en doe een proefles mee.

Hartelijke groet,

Natalie

Deel dit artikel

Meer in deze categorie

Vezels voor een gezond immuunsysteem

Vezels voor een gezond immuunsysteem

Vezels voor een gezond immuunsysteem Vezels zijn afkomstig van de celwand van planten. Ze kunnen niet verteerd worden in de maag en dunne darm. Ze komen aan in de dikke darm en worden daar gefermenteerd. Hierbij komen vetzuren vrij die ontstekingsremmend werken. Ze...

read more
Het Jojo effect

Het Jojo effect

Ben jij van plan om af te vallen? De cijfers zijn keihard: een derde tot de helft van alle mensen die een succesvolle afvalpoging hebben ondernomen zijn na een jaar weer terug op hun oude gewicht of….zelfs iets je meer. Het bekende Jojo effect. Wat veroorzaakt het...

read more
PMS klachten horen er niet bij!

PMS klachten horen er niet bij!

PMS klachten horen er niet bij! Mood swings, een opgeblazen buik, buik- en hoofdpijn. Een greep uit de meest voorkomende klachten rondom de ovulatie, 12- 14 dagen voor de menstruatie, Premenstrueel syndroom, ofwel PMS. PMS klachten ontstaan door de fluctuaties in de...

read more
Bewegen tegen depressie

Bewegen tegen depressie

Bewegen tegen depressie Onze omgeving is steeds meer ingericht op stilzitten. Veel zitten verhoogd de kans op depressies in de toekomst. Al na 4 weken meer zitten (getest op een groep met gezonde, actieve mensen) zijn er in het lichaam meer ontstekingsreacties te...

read more