Yin Yoga

Yin yoga in Dronten en Biddinghuizen.

De houdingen die je bij deze vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten.

In Yin yoga worden posities langer vastgehouden, zo heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen. Je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen. 

Vinyasa flow

Vinyasa of Power yoga in Biddinghuizen is een dynamische vorm van yoga. Houdingen vanuit de Zonnegroet vormen de basis van Vinyasa, deze worden opeenvolgend achter elkaar herhaald. Daarna volgen losse asana’s, om variatie binnen de flow toe te kunnen passen.

Met de pas van Dronten doe je nu 5 lessen mee voor maar 25 Euro!

Yin Yang Flow

Het beste van twee werelden in 1 les. Yin Yang Flow. Een heerlijke yogales in Dronten. Een zachte dynamische flow gevolgd door zachte Yin Yoga en ademhalingsoefening. 

Hatha en Restorative

Restorative: Herstelt het lichaam van de effecten van stress. 
Het is een meditatieve yogavorm die geen inspanning vraagt. Je ligt in één houding. Volledig ondersteund Hierdoor wordt je uitgenodigd diep te ontspannen.  

Hatha Yoga – Hatha Yoga is een zachte en meditatieve yogavorm waarbij je door een combinatie van houdingen, ademtechnieken en meditatie je lichaam en mind weer met elkaar in verbinding brengt.

Ramona brengt dit allemaal samen in 1 heerlijke yogales.

Energy Flow

De ideale combinatie van training van flexibiliteit en kracht. Een combinatie van yoga en bootcamp van energie en rust. En lekker buiten.
Leuk wanneer je: yoga te soft vindt, bootcamp te zwaar. Ook leuk wanneer je fan bent van yoga of verzot bent op bootcamp.

 

Kinderyoga

Bij kinderyoga maken kinderen spelenderwijs kennis met yoga. De lessen worden in verhaalvorm gegeven. Hierbij worden houdingen gedaan die zowel actief als ontspannen zijn. Ook ademhalingspelletjes, samenwerken en massage komen aan bod. De kinderen hebben plezier, kunnen zichzelf zijn en gaan met een fijn gevoel naar huis.

Waarom kinderyoga?

Kinderen krijgen veel prikkels te verwerken op een dag en het is fijn dat ze al jong leren hoe ze daarmee om kunnen gaan. Ze leren inspanning en ontspanning af te wisselen. Met als effect:

  • Meer zelfvertrouwen
  • Zelfbewuster
  • Meer rust in hoofd en lijf
  • Stralende kinderen

Zwangerschapsyoga

Bewust met je zwangerschap bezig zijn, ontspanning, beweging, ademhaling, mindset. We werken met verschillende materialen zoals ballen, kussens en kaarten. Werk met affirmaties en ademtechnieken om jezelf en de baby optimaal voor te bereiden op de zwangerschap.

Sluit af met een kopje thee en een praatje. Deel je ervaringen en ga met een fijn gevoel weer naar huis.

Moeder&Baby yoga

Herstel als moeder van de zwangerschap en bevalling, versterk het lichaam en neem je moment van ontspanning. Aan het einde krijgen de mini yogi’s een fijne babymassage van de moeders

Yoga Nidra

Yoga Nidra is een systematische methode waarbij naar complete fysieke, mentale en emotionele ontspanning wordt toegewerkt.

Hierdoor kunnen spanningen die je onbewust vasthoudt, verwerkt worden en kan je lichaam zich op verschillende vlakken compleet ontspannen.

 

Yoga voor ruiters – Wanneer je serieus bezig bent met ruitersport

SUP yoga Lekker dobberen op het Veluwemeer

Yoga voor hardlopers – voorkom blessures met praktische yoga oefeningen

Thuis al aan de slag met yoga voor hardlopers? Kijk hier om te starten!

 

Yoga voor hardlopers

Yoga voor hardlopers

VitaalOveral verzorgt yoga cursus en training voor hardlopers en hardlooptrainers. Dat kan ook bij jou op de club!